Nepilliset kuoret (PUL)

Nepilliset kuoret (PUL)
Nepilliset kuoret (PUL) Nepilliset kuoret (PUL) Nepilliset kuoret (PUL) Nepilliset kuoret (PUL) Nepilliset kuoret (PUL) Nepilliset kuoret (PUL) Nepilliset kuoret (PUL)
Hinta: 16,00€
Saatavuus: 1

Vaihtoehdot


* valitse koko:

* Joustokantin väri:

* Tilauskuosi/väri (PUL):

Määrä:  

NEPPIKUORET

Ei päällekkäisiä neppirivejä, kaunis ja näppärä kuori, huolellinen suunnittelu - siitä se ajatus lähti!

Vuotosuojallinen Helli-vaippakuori on varma ratkaisu monelle eri vaippapaketille!

Näppärä neppikiinnitys edessä ylisäätömahdollisuuden kera tuo lisämukavuutta vaipattamiseen. Keskimmäisten neppien eriväriset kannat helpottavat säätämistä, kun ei tarvitse laskea joka neppiä! Foe-kanttaus pitää kuoren keveänä ja notkeana! Valmistetaan mukautuvasta, notkeasta ja laadukkaasta br-pul:ista.

Kuori soveltuu kaiken tyyppisille sisävaipoille. Pötköimuja rakastavia olemme myös ajatelleet tekemällä taskun tätä varten. Siihen sujahtaa mukavasti kaikki valmistamamme imu ratkaisut, imupaketeista taittoimuihin! Kuoremme on mitoitettu niin, että soveltuu muidenkin valmistajien vaippamallien kanssa käytettäväksi.

Varastossamme olevien PUL-kuosien tarkemmat kuvat löydät täältä!

Tilaustuote: toimitusaika 2-3 arkipäivää. mikäli haluat yhdistää samaan kuoreen yksiväristä ja kuviollista pul:ia, ota yhteyttä sähköpostilla: myynti@hellituotteet.fi

Kuorien koot ja tarkemmat mitat löytyvät täältä!

Vinkki: Kuori on mitä mainioin erilaisten päiväimupakettiemme kaveri! Ne sopivat sellaisenaan kuoreen ja läppä vain taitellen omalle lapselle sopivalla tavalla!

Erikseen saatavana on myös vaippojen jatkopala-setti, kun korkeus riittää, mutta ympäryksen kanssa on toisin!