uninen-yöimupaketti

uninen-yöimupaketti
uninen-yöimupaketti uninen-yöimupaketti uninen-yöimupaketti
Hinta: 14,00€
Saatavuus: 30

Vaihtoehdot


* valitse koko ja kuosin tyyli:

* lisäominaisuudet:

Määrä:  

UNINEN- yöimupaketti

Simppeli ja tehokas yöimupaketti, kaikki mitä tarvitset vaipan sisälle yökestovaippailun onnistumiseksi!

Yöimu kasataan nepein jolloin ei tarvitse pelätä sen ”sortumista” vauhdikkaiden unien kuljettaessa läpi mielikuvitusmaan.
Imussa on päälimmäisenä kerros kuvioflanellia ja sen alla kaksi kerrosta luomulaatuista hamppufleeceä. Irroitettavassa läpässä on kerros kuvioflanellia ja kaksi kerrosta valkaisematonta, erittäin janoista vaippaflanellia. Mukana tulee hahtuvalangasta neulottu villaimu.

Suurena etuna on monen kerroksen imumäärä käytössä ja avattuna imu kuivuu nopeasti uutta kertaa odottamaan, kun kuivuvia kerroksia on vähemmän. Kaareutuva etuosa pitää imun hyvin paikoillaan ja läppää eri kohtiin taitellen saat täsmäimua sinne missä sitä vaaditaan. Pepun puolella on kapeammin kangasta jolloin vaippa istuu mukavammin ja on pienempi paketti. Tässäkin imussa yhdistyvät uudet materiaalit kierrätyskankaiden kanssa.

Unisen mukana tuleva kudottu villaimu on suuniteltu asetettavaksi vaippaan alimmaiseksi. Hyvin lanoliinitettuna voit hyödyntää villaa myös hoito/kuivaliinana!

Mahdollista nyt myös tilata ilman villaimua!

Villaimun hoito:
Huuhtele juoksevan veden alla käytön jälkeen ja ripusta kuivumaan. Kevyt lanoliinitus on hyväksi silloin tällöin, mutta ei pakollinen.

Vinkki: Villaimu kuivuu todella nopeasti jos rullaat sen esimerkiksi käsipyyhkeen sisään ja lasket rullan lattialle. Tämän jälkeen tallaa sitä tovi, ota pois pyyhkeen sisältä ja ripusta kuivumaan. Imu on lähes kuiva tämän jälkeen!

Lisää tietoa imumateriaaleista löydät täältä!

KOOT:

1=34cm
2=37cm
Voit käyttää pienempää imua myös isommissa vaipoissa, makuasia!

Vinkki: Tämä imu toimii myös pelkän kuoren kansssa käytettynä!

Jos ostat samalla kerralla muita nepillisiä imuläppiä, saat ne -10% Tilausohje: valitse nepillisistä imuläpistä haluamasi imut ostoskoriin, hinta korjataan ennakkolaskulle!
(LYHYT, imun mittainen läppä 34 ja 37cm= 2.90€, PITKÄ läppä 60cm 4.95€) Nämä imut löydät täältä!