Eloisa päivänen

Eloisa päivänen
Eloisa päivänen Eloisa päivänen Eloisa päivänen Eloisa päivänen Eloisa päivänen Eloisa päivänen Eloisa päivänen Eloisa päivänen Eloisa päivänen
Hinta: 9,00€
Saatavuus: 80

Vaihtoehdot


* valitse koko ja kuosin tyyli:

* Valitse imuläpän pituus ja materiaali:

Määrä:  

ELOISA PÄIVÄNEN – Ei kestoilun tarvitse olla monimutkaista!

Loistava ratkaisu niin aloittelevalle, kuin kokeneemmallekkin kestoilijalle. Enää ei tarvitse vaivata päätään sillä mitä laittaisi päivällä vaippaan imuksi, teimme sen puolestasi! Mikäli haluat jonkin muun imuläpän, ole hyvä lue ohjeet alempaa! Mahdollista ostaa myös kokonaan ilman vakiovarusteista imuläppää, hintaan 8.00€

Imu kootaan yhdistämällä saman väriset nepit keskenään. Läpän voit taitella haluamallasi tavalla ja saada tehoa sinne minne on tarvetta! Voit käyttää imua kumminpäin tahansa – läppä taiteltuna päälle taikka alle aseteltuna. Muotoiltu pää on ajateltu eteen jolloin takapuolelta saadaan ylimääräinen kangas pois.

Tämän imun, suurena etuna on nopeampi kuivumisaika myös narulla. Tämän mahdollistavat läppä ja se, että imun saa auki pesun ja kuivumisen ajaksi.

Imussa on yksi kerros kuvioflanellia ja yksi kerros janoista bambu-hamppufleeceä. Vakiovarusteena on kaksinkertainen (luomu) hamppufleecestä valmistettu irroitettavissa oleva nepillinen imuläppä jonka pituus on 60cm. Mahdollista tilata nyt myös ilman vakiovarusteista läppää, hintaan 8.0€. Mikäli haluat tilata imuläpän jollain muulla materiaalilla, katso ystävällisesti ohjeet alempaa!

KOOT:

1=34cm
2=37cm
Voit käyttää pienempää imua myös isommissa vaipoissa, makuasia!

Vinkki: Tämä imu toimii myös pelkän kuoren kansssa käytettynä!

Jos ostat samalla kerralla muita nepillisiä imuläppiä, saat ne -10% Tilausohje: valitse nepillisistä imuläpistä haluamasi imut ostoskoriin, hinta korjataan ennakkolaskulle!
(LYHYT, imun mittainen läppä 34 ja 37cm= 2.90€, PITKÄ läppä 60cm 4.95€) Nämä imut löydät täältä!

Imumateriaaleista voit lukea lisää täältä!