Huoleton-päivänen

Huoleton-päivänen
Huoleton-päivänen Huoleton-päivänen Huoleton-päivänen Huoleton-päivänen Huoleton-päivänen Huoleton-päivänen Huoleton-päivänen Huoleton-päivänen Huoleton-päivänen
Hinta: 9,50€
Saatavuus: 3

Vaihtoehdot


* Valitse imuläpän pituus ja materiaali:

* valitse koko ja kuosin tyyli:

Määrä:  

HUOLETON PÄIVÄNEN – Ei kestoilun tarvitse olla monimutkaista!

Loistava ratkaisu niin aloittelevalle, kuin kokeneemmallekkin kestoilijalle. Enää ei tarvitse vaivata päätään sillä mitä laittaisi päivällä vaippaan imuksi, teimme sen puolestasi!

Imu kootaan yhdistämällä saman väriset nepit keskenään. Läpän voit taitella haluamallasi tavalla ja saada tehoa sinne minne on tarvetta! Voit käyttää imua kumminpäin tahansa – läppä taiteltuna päälle taikka alle aseteltuna. Muotoiltu pää on ajateltu eteen jolloin takapuolelta saadaan ylimääräinen kangas pois.

Tämän imun, suurena etuna on nopeampi kuivumisaika myös narulla. Tämän mahdollistavat läppä ja se, että imun saa auki pesun ja kuivumisen ajaksi.

Imussa on kerros kuvioflenellia, kerros hamppuneulosta sekä vielä yksi kerros bambujoustofroteeta. Huoleton on siis Eloisaa astetta janoisempi.

Vakiovarusteena on kaksinkertainen bambu-hamppu-fleecestä valmistettu irroitettavissa oleva nepillinen imuläppä jonka pituus on 60cm. Mahdollista tilata nyt myös ilman vakiovarusteista läppää, hintaan 8.0€. Mikäli haluat tilata imuläpän jollain muulla materiaalilla, katso ystävällisesti ohjeet alempaa!

KOOT:

1=34cm
2=37cm
Voit käyttää pienempää imua myös isommissa vaipoissa, makuasia!

Vinkki: Tämä imu toimii myös pelkän kuoren kansssa käytettynä!

Jos ostat samalla kerralla muita nepillisiä imuläppiä, saat ne -10% Tilausohje: valitse nepillisistä imuläpistä haluamasi imut ostoskoriin, hinta korjataan ennakkolaskulle!
(LYHYT, imun mittainen läppä 34 ja 37cm= 2.90€, PITKÄ läppä 60cm 4.95€) Nämä imut löydät täältä!

Imumateriaaleista voit lukea lisää täältä!