Body:n jatkopala, isot nepit

Body:n jatkopala, isot nepit
Body:n jatkopala, isot nepit Body:n jatkopala, isot nepit
Hinta: 4,20€
Saatavuus: 50

Vaihtoehdot


* pituus:

* Valitse: jatkopalan kuosi:

Määrä:  

Isot nepit

Näppärä body:n jatkopala nyt myös isoimmilla 10mm (halkaisijaltaan) nepeillä. Käytämme näissä ainoastaan laadukkaita Prym-neppejä, joiden hinta on valitettavasti muita korkeampi ja se näkyy hinnassa. Neppien halkaisija 10mm, tarkistathan, ennen tilauksen tekoa, että nepit sopivat aikomaasi bodyyn!

HUOM: tarkistathan neppien sopivuus, ennen tilauksen tekoa. Ei sovi mm. Me and I:n uudempiin body:ihin eikä vendin valmistamiin. Emme pysty seuraamaan valmisvaate markkinoiden neppi kokoja, niin että pystyisimme takaamaan minkä valmistajan bodyy. jatkopalamme sopivat. Neppien mittaamminen käy millä tahansa mitaalla esim. viivotin, mittanauha tai miehen rakennus hommiin käyttämät mittaus välineet!

Materiaalina kaksinkertainen puuvilla trikoo, jonka värimaailman voit valita valikkoa käyttäen. Käytämme muista ompelutöistä ylijääneitä trikoo tilkkuja, joten kuosit ja trikoon joustavuus vaihtelevat. Ylijäämä tilkkuja hyödyntämällä vähennämme roskiin päätyvän kankaan määrää ♥ Jatkopaloja löytyy myös merinovillaisina!

Koko: pituus n.10cm, leveys n.8cm . Uutta: nyt voit valita pidemmän tai haluamasi pituisen jatkopalan. Vakio pituus sopii keskiverto kestovaipan paksuudelle, paksujen vaippojen käyttäjille suosittelemme pidempää jatkopalaa!