Helli-AIO-vaippa tilaustyönä

Helli-AIO-vaippa tilaustyönä
Helli-AIO-vaippa tilaustyönä Helli-AIO-vaippa tilaustyönä Helli-AIO-vaippa tilaustyönä
Hinta: 21,00€
Saatavuus: 1

Vaihtoehdot


* koristelu (VAIN yksivärisiin):

* valitse koko:

* Tilauskuosi/väri (PUL):

* Sisäpinta, väri:

* Vuorin materiaali:

Määrä:  

Sama tuttu siro malli kuin sisätäyttövaipoissamme ja taskuvaipoissamme.

Kestävät kam-nepit sivuissa pitävät vaipan paikoillaan kovassakin menossa eivätkä paina herkkää ihoa. Pukeminenkin sujuu vaikka mahallaan maaten! Kuminauhat edessä ja takana tuovat istuvuutta vyötärölle. Koko vaipan alueella oleva hamppuneulos toimii tukikankaana pitäen imut paikoillaan ja estää niitä valumasta sykkyrälle sekä auttaa ohivuodoista kärsiviä.

Ihoa vasten voit valita kuivaliinamateriaaleista, coolmax:n tai mikrofleecen ja märkäpintaisista pehmeän bambuneuloksen tai jonkin muista vaihtoehdoistamme. Kuminauhat ovat keittopesun kestävää materiaalia ja sijoitettuna kujiin. Nepit ovat kankaiden väliin sijoitettuna, jotta ne eivät painaisi herkkää ihoa. Voit tarvittaessa säätää reidet kireämmäksi tai löysemmäksi kuin vyötärön.

Vaipassa on takaa auki oleva täyttöaukko josta vaipan mukana tuleva oma imu tai mikä tahansa muu sopiva imu pujotellaan vaipan sisään.

AIO-vaipan mukana tulee nepeillä kiinnitettävä, tehokas ja nopeasti kuivuva oma imu joka pysyy paikoillaan kovassakin menossa. Irroitettava imu nopeuttaa vaipan kuivumista jolloin vaippa saadaan nopeammin ja useammin käyttöön. Tämä imu pysyy kuosissaan. Läppä toimii tehokkaana lisäimuna. Etuna on monen kerroksen imumäärä käytössä ja avattuna nopeampi kuivuminen myös narulla.

Imussa on kerros kuvioflanellia ja kaksi kerrosta paksua vaippaflanellia. Läpässä on kaksi kerrosta erittäin janoista hamppufleeceä. Läppä on koko imun pituinen. Tässäkin imussa yhdistyvät uudet materiaalit kierrätyskankaiden kanssa joilla takaamme tehoa tarvitseville.

Lisää imumateriaalien ominaisuuksista voit lukea täällä!

Tähän vaippaan sopii myös erikseen myytävät nepilliset lisäimuläpät, näin jokaiseen menoon löytyy muuntelukykyistä imutehoa!

Varastossamme olevien PUL-kuosien tarkemmat kuvat löydät täältä!

Saatavana myös koristeellisempia vaihtoehtoja, kun haluat söpöstellä, juhlia tai antaa vaikka lahjaksi!
Jokaisen koristeluosan olemme varmistaneet saumausteipillä

Tilaustuote: Toimitusaika 2-3 arkipäivää.

Vaippojen koot ja tarkemmat mitat löytyvät täältä!

Erikseen saatavana on myös vaippojen jatkopala-setti, kun korkeus riittää, mutta ympäryksen kanssa on toisin!